Stigli Livančić i Vasiljević

Sloboda predstavila dvojicu novih igrača

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sloboda angažovao je danas dvojicu novih igrača, a radi se o Nikoli Vasiljeviću (34) i Tonyju Livančiću (23).

Livančić stiže kao desni bek, a on dolazi kao eventualna zamjena za Darka Todorovića, bh. reprezentativca koji bi mogao da ode u inostranstvo.

Livančić je bivši igrač Viteza, Rudeša i Čelika, a Sloboda je u ovom prelaznom roku bila jako aktivna i trenerski tandem Smajić - Bošnjaković imat će puno posla pri slaganju početnih 11.

Stigao je i iskusni Nikola Vasiljević (34), koji igra na poziciji stopera i bivši je igrač zvorničke Drine, a igrao je i u Kazahstanu.

Ranije je potpisao i Safet Šivšić. On je dobro poznato ime bh. javnosti, a radi se o bivšem igraču Dinama, Sesvetea, Olimpika, Viteza, Travnika i Čelika. Ugovo s Tuzlacima potpisao je na godinu, inače se radi o lijevom beku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.