Iskusni defanzivac dolazi u Slobodu, bez dogovora s Handžićem

Slaže se igračka križaljka u Slobodi

Iskusni defanzivac dolazi u Slobodu, bez dogovora s Handžićem

Dres tuzlanske Slobode u narednoj sezoni nosit će 34-godišnji Nikola Vasiljević. 

Radi se o iskusnom fudbaleru koji na Tušanj dolazi iz Drine, gdje je u protekloj sezoni bio standardan i nositelj odbrane, a da je transfer pred realizacijom potvrđeno je i iz Slobode za SportSport.ba. 

Vasiljević je svojim dolaskom u Slobodu dodatno zaoštriti konkurenciju u zadnjoj liniji, a vrijedi istaći da iza sebe ima internacionalno iskustvo, koje je istekao igrajući u Hrvatskoj, Južnoj Koreji i Kazahstanu.

Malo je nedostajalo da sa kazahtanskim Schachtjorom osjeti i igranje u Ligi prvaka. Klub iz Karagande je tada igrao play-off protiv Celtica, no na kraju više razloga za slavlje imao je škotski tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, Kenan Handžić koji je također bio na pragu dolaska u Slobodu, barem kako se sada čini, neće pojačati tuzlanski klub. Nekadašnji fudbaler Sarajeva i Olimpika je proteklih dana pregovarao sa Slobodom, ali do dogovora između dvije strane nije došlo. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi