Iskusni defanzivac dobio bolju ponudu

Ignjatović napustio Tušanj: Bilo je zadovoljstvo biti dio Slobode

Iskusni defanzivac Aleksandar Ignjatović u narednoj sezoni neće nositi dres Slobode.

Ignjatović je odlučio iskoristiti klauzulu koju ima u ugovoru prema kojoj može napustiti Slobodu ukoliko dobije finansijsku bolju ponudu, a na odlasku svom sada već bivšem klubu je poželio mnogo sreće u budućnosti.

"Upravi i navijačima Slobode, kao i svima s kojima sam sarađivao u proteklom periodu, dugujem veliku zahvali za predivno vrijeme koje sam proveo u Tuzli. Bilo je zadovoljstvo biti dio Slobode. Sigurno ću biti veliki navijač Slobode u budućnosti i rado ću doći pogledati neku utakmicu kada se ukaže prilika", poručio je Ignjatović.

U protekloj sezoni Ignjatović je bio jedan od najstandardnijih fudbalera Slobode. Odigrao je ukupno 37 utakmica, računajući prvenstvo i Kup, a pritom je postigao dva pogotka uz jednu asistenciju.

Kroz karijeru je još igrao za Radnički Niš, Borac Čačak, Feyenoord, Honved...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti