Sloboda predstavila dvojicu novih igrača

Stigli Livančić i Vasiljević

Sloboda predstavila dvojicu novih igrača

E. Škorić

Fudbalski klub Sloboda angažovao je danas dvojicu novih igrača, a radi se o Nikoli Vasiljeviću (34) i Tonyju Livančiću (23).

Livančić stiže kao desni bek, a on dolazi kao eventualna zamjena za Darka Todorovića, bh. reprezentativca koji bi mogao da ode u inostranstvo.

Livančić je bivši igrač Viteza, Rudeša i Čelika, a Sloboda je u ovom prelaznom roku bila jako aktivna i trenerski tandem Smajić - Bošnjaković imat će puno posla pri slaganju početnih 11.

Stigao je i iskusni Nikola Vasiljević (34), koji igra na poziciji stopera i bivši je igrač zvorničke Drine, a igrao je i u Kazahstanu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je potpisao i Safet Šivšić. On je dobro poznato ime bh. javnosti, a radi se o bivšem igraču Dinama, Sesvetea, Olimpika, Viteza, Travnika i Čelika. Ugovo s Tuzlacima potpisao je na godinu, inače se radi o lijevom beku.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Mali se boji svoje sjenke.....a je mald.i dobar sve najbolje u njegovom zivotu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi