Sjeti li ga se Joachim Loew?

Šta li sada radi Leroy Sane?

Edmir Škorić

Znate onu priču, neki vrhunski igrač ne dobije poziv za Svjetsko prvenstvo, a onda njegov tim bude katastrofalan?

Najbolji primjeri za to su Leroy Sane i Mauro Icardi. Argentina je pred eliminacijom poslije osvojenog boda u dva kola i da bi prošla dalje mora da pobijedi Nigeriju, ali i da Hrvatska ne izgubi od Islanda.

Icardi sa suprugom Wandom Narom uživa u odmoru i vjerovatno mu je žao zbog Argentine, ali na neki način se smješka u lice Jorgeu Sampaoliju, koji ga nije pozvao i pored činjenice da je odigrao nevjerovatnu sezonu u Interu.

Leroy Sane je bio prvak Engleske s Manchester Cityjem i jedan od ponajboljih igrača Premier lige, pa su mnogi bili šokirani kada su pročitali da Joachim Low nije poveo Sanea u Rusiju.

Njemačka je izgubila u prvom meču od Meksika, sada gubi od Švedske na poluvremenu i ovako ako ostane - Elf ide kući još noćas.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

A šta li Leroy Sane večeras radi? Nije u Rusiji, a Loewu bi očigledno bolje bilo da jest.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.