Ako Sarajevo prođe Banants

Velika Fiorentina stiže na Koševo?

Na Koševo bi ovog ljeta trebala stići velika Fiorentina.

Podsjetimo, FK Sarajevo je voljom žrijeba za protivnika u 1. kolu kvalifikacija u Evropa ligi dobio Banants iz Armenije, a ukoliko prođe tu prepreku Bordo tim je u drugom kolu trebao igrati protiv italijanske Atalante.

Ipak, obzirom na današnja dešavanja, odnosno izbacivanje Milana iz evropskih takmičenja, na njegovo mjesto ide Fiorentina koja bi trebala doći na Koševo u drugom pretkolu ako Sarajevo prođe klub iz Armenije. Ovu informaciju potvrdila je i Violanews Fiorentina na zvaničnom Twitter profilu.

Dakle, to sve znači da će Milanovo mjesto u Evropa ligi na kraju zauzeti ekipa Atalante, a da bi Sarajevo moglo dobitti pravi spektakl na Koševu sredinom ljeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.