Zamjena za Neretljaka

Smajlović ponovo na klupi Orašja

Na klupi federalnog prvoligaša Orašja od naredne sezone bi trebao biti Samir Smajlović.

Nakon što je ovaj klub proteklu sezonu u Prvoj ligi FBiH okončao na 5. poziciji, dosadašnji trener Mato Neretljak je odlučio dignuti sidro, a njega će na kormilu naslijediti Samir Smajlović.

Radi se o 44-godišnjem stručnjaku koji je popularne 'Labudove sa Save' imao priliku voditi i prošle godine, a pod njegovovim vodstvom fudbaleri Orašja bi sa pripremama trebali startati u petak. 

Orašje je u narednu sezonu ući s nešto izmijenjenim igračkim kadrom. Klub je napustilo već nekoliko igrača, dok se pojačanja očekuju u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.