Vidović i Adžem potpisali vjernost Slobodi

Dvojac stigao na Tušanj

Vidović i Adžem potpisali vjernost Slobodi

S. Mlaćo

Novi članovi FK Sloboda danas su zvanično postali napadač Antonio Vidović te defanzivac Muamer Adžem. Vidović na Tušanj dolazi iz Orašja gdje je postigao 13 pogodaka u 26 utakica, a prethodno je nosio i dres Metalleghea iz Jajca, Cibalije, Zvijezde Gradačac...

Ove sezone proslavio se prelijepom pogotkom škaricama protiv Čapljine, a nakon istog dobio je poređenje sa Cristianom Ronaldom koji je sličan pogodak postigao noć ranije u duelu Juventusa i Real Madrida.

"Sretan sam, ovo je novi izazov za mene. Sloboda je veliki klub i naše ambicije su se poklopile. Uradit ću sve da opravdam očekivanja ljudi na Tušnju, ali i da donesem radost navijačima Slobode", kazao je Vidović za SportSport.ba.

Ovaj 28-godišnjak sa Slobodom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

narod

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi