Novi igrač na Tušnju

Muris Pirić novi fudbaler Slobode · Zvanično

Midhat Šljivak

Muris Pirić od danas je novi član FK Sloboda Tuzla.

Kao što je SportSport.ba danas i najavio, Pirić je potpisao ugovor sa tuzlanskim timom, a u redove Slobode dolazi iz velikog rivala Tuzla Cityja.

Pirić će tako biti još jedan u nizu fudbalera koji su pojačali redove tima sa Tušnja.  On je 11. pojačanje u ovom prelaznom roku i Sloboda će izgledati znatno drugačije u odnosu na prošlu sezonu.

Ovaj vezni fudbaler je protekle sezone nastupio 14 puta u dresu Tuzla Cityja, a u karijeri je nastupao i za Budućnost iz Banovića, RNK Split, Jedinstvo, Goražde i gradačačku Zvijezdu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.