Na Tušnju ne miruju, Sloboda angažovala novo pojačanje

Potpisao Hadžanović

Na Tušnju ne miruju, Sloboda angažovala novo pojačanje

E. Škorić

Vezni fudbaler Adis Hadžanović danas je potpisao ugovor sa tuzlanskom Slobodom.

Hadžanović je nakon isteka ugovora s Vitezom postao slobodan igrač i imao je nekoliko ponuda, ali se na kraju odlučio za Slobodu.

Dvadesetpetogodišnji nogometaš je dio prošle sezone proveo u Crnoj Gori gdje je igrao za Iskru Danilovgrad, ali je zimus pojačao Vitežane i igrao je u svim mečevima u drugom dijelu sezone.

Sada se kao slobodan igrač otisnuo u Tuzlu, gdje je danas potpisao ugovor sa Slobodom, koja je izuzetno aktivna na tržištu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno su na Tušanj stigli Said Husejinović, Antonio Vidović, Tony Livančić, Omar Pršeš, Safet Šivšić, Mehmed Alispahić, Muharem Čivić, Ivan Baraban i Muamer Adžem.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi