Plemići se spremaju za Spartak

Stanić i Gržan treniraju odvojeno, stigao novi golman u Zrinjski

Nakon povratka iz slovenskih Moravskih Toplica, igrači Zrinjskog nastavili su se u Mostaru spremati za nadolazeće izazove.

Plemići će ovog mjeseca u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv Spartaka iz Trnave, a posljednju provjeru pred ovaj ogled imat će sutra kada u Mostaru igraju protiv premijerligaša Radnika.

Kada je u pitanju igrački kadar Zrinjskog, novo ime među Plemićima je golman Bruno Šutalo. Radi se o 20-godišnjaku koji je posljednji angažman imao u Jadranu iz Ploča, a kroz karijeru je još branio za Neretvanac te omladinske selekcije Hajduka i Zrinjskog.

S druge strane, Šime Gržan i Srđan Stanić u narednim danima će raditi odvojeno od momčadi sve dok se ne riješi njihov status u klubu. Nije tajna da se dvojac nalazi na izlaznim vratima Zrinjskog, no više informacija o njihovoj budućnosti Pod Bijelim brijegom će svakako biti poznato u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.