Utrka je održana proteklog vikenda na Trebeviću

Marka Škoda BiH ponosni partner downhill utrke Treba DH 2018

Proteklog vikenda, 30. juna i 01. jula na Trebeviću u Sarajevu je održana 4. po redu međunarodna downhill utka Treba DH. 

Na izuzetno zahtjevnoj stazi i u ekstremno teškim uslovima izazvanim obilnom kišom, u pet kategorija, nastupilo je četrdeset takmičara iz Francuske, Bugarske, Mađarske, Turske, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Utrka se održala na atraktivnoj i zahtjevnoj stazi dužine oko 2400 m, koja počinje u blizini repetitora na vrhu Trebevića, a završava u ciljnoj ravnini u blizini Prvog šumara.

Gledaoci utrke su mogli uživati u Škoda Kodiaq i Karoq modelima koji su bili izloženi u blizini staze.

Škoda je četvrti put zaredom ponosni sponzor pomenute downhill utrke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.