Meč odigran u Etno selu Stanišići

Dva jedanaesterca u remiju Sloge i Mladosti

Samir Mlaćo

Jučer su u Etno selu Stanišići snage odmjerili novi član Prve lige RS Sloga iz Gornjeg Crnjelova i Mladost Doboj Kakanj. Završilo je 1:1, a oba pogotka postignuta su sa 11 metara. 

Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale, a Macanović u 53. minuti dovodi Slogu u vodstvo. Ipak, Mladost dolazi do izjednačenja preko Abida Mujagića, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat ovog prijateljskog meča.

U Slogi su bili zadovoljni nakon meča, s obzirom da su pružili kvalitetan otpor favorizovanom rivalu, dok će Nermin Šabić sigurno imati ša reći svojim izabranicima.

Generalku pred novu sezonu Mladost će odigrati u nedjelju protiv FK Velež.

Prijateljski meč:

FK Sloga Gornje Crnjelovo - FK Mladost Doboj Kakanj 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloga: Bodiroga, Lekanić, Ostojić, Mihajlović, Marković, Arnautović, Matović, Delić, Đurić, Komarčević, Labović. Još su igrali: Novaković, Panić S, Klasanović, Ristić, Vasić, Macanović, Dupor, Panić B, Karaman

FK Mladost DK.: Bukvić, Hreljić, Alihodžić, Burak, Delić, Vazda, Tandin, Mišić, Hiroš, Ab. Mujagić, Aj. Mujagić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.