Ajdin Mujagić potpisao za Mladost

Napustio Željezničar

Ajdin Mujagić potpisao za Mladost · Zvanično

E. Čaušević

Mladi napadač Ajdin Mujagić odlučio je napustiti Željezničar i svoju karijeru nastavit će u dresu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Ovaj 20-godišnji fudbaler ponikao je na Grbavici, ali u prošloj sezoni nije imao baš mnogo prilike za igru. Zbog toga je odlučio da je vrijeme za odlazak i potpisao je za Mladost.

Za SportSport.ba sportski direktor Mladosti, Enes Bistrivoda, je potvrdio da je Mujagić novi igrač ovog kluba, te da je potpisao saradnju na dvije godine.

Mujagić je u dresu Željezničara u Premijer ligi BiH odigrao 12 utakmica i postigao je dva gola. Prethodnih šest mjeseci igrao je na posudbi u Travniku za koji je dao dva gola na devet mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi