Došao po svoje stvari

Cristiano Ronaldo se vratio u Madrid

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana postao je novi fudbaler Juventusa nakon što je odlučio napustiti Real Madrid.

Ronaldo je u kraljevskom klubu proveo devet nezaboravnih sezona, te je s ovim klubom osvojio sve što je mogao. Ipak, Portugalca je iznenadio fudbalsku javnost odlukom da napusti Santiago Bernabeu i karijeru nastavi u redovima aktuelnog prvak Italije.

Prema pisanju španskih medija Ronaldo se sinoć vratio Madrid, a AS piše da će se danas pojaviti u Trening centru ovog kluba. Portugalac se želi oprostiti od igrača kraljevskog kluba koji su počeli pripreme za novu sezonu, a također pokupit će svoje stvari iz svlačionice.

Ovaj 33-godišnji fudbaler će najvjerovatnije već večeras put Torina jer će sutra zvanično biti predstavljen kao novi igrač Juvenutsa. Ronaldo je sa Starom damom potpisao ugovor na četiri sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.