Meč se igra u srijedu

Od sutra u pretprodaji ulaznice za revanš Zrinjskog i Spartaka

Samir Mlaćo

Ulaznice za revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka HŠK Zrinjski - FC Spartak, koja je na programu u srijedu u 19 sati na stadionu HŠK Zrinjski, u pretprodaju će biti puštene u ponedjeljak u 11 sati.

"Cijena ulaznice će biti 10 KM, u ponedjeljak i utorak moći će se kupiti do 21 sat u Fan shop Zrinjski (ulica Kralja Tvrtka), dok će se na prodajnim mjestima na stadionu prodavati samo na dan utakmice", saopćeno je iz HŠK Zrinjski.

Vrijedi istaći da je Spartak u prvom meču slavio sa 1:0, te će Plemići pokušati nadoknaditi prednost i izboriti prolaz dalje.

U redovima bh. prvaka vjeruju da imaju snage i znanja za to, te pozivaju navijače da dođu u što većem broju i podrže svoje ljubimce.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.