Održana press konferencija

Ronaldo: Džeko umjesto Messija? Ne gledam ja to tako

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo danas je zvanično potpisao s Juventusom ugovor na četiri godine.

Nakon što je prošao ljekarske preglede Ronaldo je stigao na press konferenciju i ostao je iznenađen kada je vidio koliko ga novinara čeka. Ronaldo je bio veoma ljubazan i odlučio je odgovoriti na mnoga pitanja.

U moru pitanja zanimljivo pitanje došlo je od jedne italijanske novinarke koja je pitala Ronalda o kraju rivalstva s Messijem, ali i da li će možda imati rivalstvo u Italiji s Maurom Icardijem, Edinom Džekom i da li može prestići rekord novog saigrača Gonzala Higuaina koji drži rekord sa 36 golova u jednoj sezoni Serije A.

"Icardi, Džeko, Higuain? Ne vidim igrače kao rivale i ne živim tako. Jasno je da želimo pobijediti i pokušat ćemo dobiti sve utakmice. Cilj je biti najbolji i raditi što bolje možemo. Mnogi pričaju o rivalstvu o Messiju, ali nemam neki komentar. Jasno je da svi daju maksimum za svoj klub i tu nema ništa čudno", rekao je Ronaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.