Profil prepun golišavih fotografija

Hrvati će oprostiti penal Pitani kada vide kakvu suprugu ima

Argentinski sudac Nestor Pitana će vjerovatno dugo vremena ostati u pamćenju navijačima iz Hrvatske koji smatraju da nije trebao dosuditi penal protiv njih u finalu Svjetskog prvenstva.

Ipak, iako su veoma ljuti, sigurni smo da će se barem malo smekšati i oprostiti Argentincu barem zbog atraktivne supruge.

Romina Ortega, supruga argentinskog suca, bila je njegova najveća podrška tokom Mundijala, a on je sigurno veoma sretan čovjek jer ima nju pored sebe.

Ova atraktivna bivša manekenka ne izlazi iz teretane što se da primjetiti po njenim fotografijama na Instagramu.

Nestor i Romina su se vjenčali 2015. godine i imaju dvoje djece. Sigurni smo da će i pojedini navijači iz Hrvatske zaprattii njen profil na Instagramu koji već ima preko 40.000 pratilaca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.