Pojačan stručni štab

Real dobio novo "pojačanje"

Midhat Šljivak

Madridski Real dobio je novo pojačanje.

Ne radi se o dolasku novog fudbalera u tim, već je trener Julen Lopetegui odlučio pojačati stručni štab Antolinom Gonzalom, video-analitičarom.

Gonzalo je prethodnih godina radio u reprezentaciji Španije. Počeo je saradnju sa Vicenteom del Bosqueom, a potom nastavio i sa Lopeteguijem.

Postao mu je čovjek od velikog povjerenja. Odlučio je da ga pozove da sarađuju i u Real Madridu, što je ovaj sa oduševljenjem prihvatio.

Gonzalo nema neku zavidnu trenersku karijeru, ali je uvijek imao zavidne poslove i to sasvim sigurno znači da se radi o itekako kvalitetnom stručnjaku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.