Dogovor propao

Pejić potpisao za Zvijezdu, pa 'nestao' iz Gradačca

Samir Mlaćo

Prije dvije sedmice federalni prvoligaš Zvijezda iz Gradačca je predstavila dva nova pojačanja. Radilo se o Juri Pejiću te Novici Peroviću koji su i potpisali ugovore.

Međutim, Pejić je prije par dana ipak odlučio da napusti Gradačac te ga sigurno nećemo gledati u novoj sezoni u dresu kluba sa Banja Ilidže.

Pejić je posljednji angažman imao u Atlantasu iz Litvanije, a i pored toga što je u trenažnom procesu pokazao da je će biti pojačanje, na kraju nije ostao u Zvijezdi.

Navodno, došlo do je problema na realaciji Uprava - nogometaš i na kraju je Zvijezda ostala bez dogovorenog pojačanja. Takoer, Zvijezda je ostala i bez Tarika Džinde koji je stigao na posudbu iz FK Željezničar, međutim obnovio je povredu i sada će ponovo biti van terena duži vremenski period.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.