Zvijezda se pojačala dvojcem iz Čelika
Kadrić može uspješno pokriti nekoliko pozicija u timu, a prošle sezone bio je standardan u ekipi Čelika

Ekipa iz Gradačca kompletira igrački kadar

Zvijezda se pojačala dvojcem iz Čelika

D. Kurbegović

Dojučerašnji fudbaleri Čelika iz Zenice, Hrustan Kadrić i Emrad Šabanović, novi su igrači Zvijezde iz Gradačca kako saznaje SportSport.ba.

Kadrić je prošlu sezonu bio standardan u dresu Čelika, a može igrati na nekoliko pozicija u ekipi od stopera, do defanzivnog veznog. U 26 utakmica za Čelik, Kadrić je dodao jedan gol uz dvije asistencije.

S druge strane Emrad Šabanović je dijete Čelika, a 22-godišnji veznjak prošle je sezone za Čelik nastupio u 18 utakmica uz dva gola na svome kontu. Pored ovog dvojca, rukovodstvo Zvijezde blizu je dogovora i s Petrom Ilićem, bivšim ofanzivcem Borca iz Banja Luke, a ovaj 25-godišnjak u narednim danima trebao bi da i zvanično postane igrač kluba iz Gradačca.

Pomenuti igrači, koji će u narednoj sezoni nositi dres Zvijezde, garantuju da će se ova ekipa sigurno boriti za sami vrh tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi