Pravio probleme u hotelu

Kamenjaš izbačen iz juniorske reprezentacije · Saznajemo

Kenan Kamenjaš odstranjen je iz juniorske reprezentacije zbog teškog kršenja discipline. 

Kako saznajemo Kamenjaš je tijekom priprema reprezentacije imao nekoliko sitnijih ispada, a ovaj put je kako kaže izvor SportSport.ba mladi košarkaš Sparsa u gluho doba noći hodao po hotelu u kojem je smještena reprezentacija i nasumično budio goste.

Pritom je Kamenjaš poticao suigrače na iste stvari. Naša reprezentacija sutra putuje u latvijski grad Liepaju gdje će učestvovati na EP za juniore u A diviziji.

Ovim potezom i nesmotrenošću Kamenjaš je ostavio svoje suigrače na cjedilu pred kojima je grčevita borba za ostanak u A diviziji. Na EP neće putovati ni Dragan Džajić iz Ljubuškog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.