Pomoćni trener sveučilišta Baylor u stručnom stožeru U18 reprezentacije BiH

Malhotra u bh. selekciji

Pomoćni trener sveučilišta Baylor u stručnom stožeru U18 reprezentacije BiH · Saznajemo

Adithya Malhotra, jedan od pomoćnih trenera uglednog američkog sveučilišta Baylor, danas se pridružio stručnom stožeru juniorske selekcije BiH. 

On će uz Edina Užičanina bit će pomoćnik Borisa Džidića na predstojećem EP U-18 koje će se igrati u Latviji, u gradovima Liepaji i Rigi. Ovaj Amerikanac indijskog podrijetla je pomoćnik legendarnog Scotta Drewa a njegova zaduženja na Bayloru vezana su za scouting.

Malhotra je u Sarajevo stigao na poziv Borisa Džidića a naš savez odobrio je njegov dolazak i njegovo imenovanje za pomoćnog trenera, a valja naglasiti da će Malhotra ovu zadaću vršiti isključivo volonterski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi