Pohvalio se zanimljivom fotografijom

Kalinića su nedavno mnogi žalili, a sada mu mogu samo zavidjeti

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić nalazio se vjerovatno u veoma teškoj psihičkoj situaciji prije nekoliko dana.

Naravno, razlog je taj što su njegovi saigrači iz reprezentacije Hrvatske igrali finale Mundijala, a on je poslan kući već nakon prvog meča grupone faze jer je odbio ući u igru kada mu je selektor Zlatko Dalić to naredio.

Mnogi su žalili Kalinića koji na taj način ostao bez velikog iskustva, a na kraju je odbio uzeti srebrenu medalju koju su mu nudili njegovi saigrači.

Ipak, stvari su se malo promijenile nabolje za njega u proteklim danima, jer je trenutno sa ekipom Milana u Los Angelesu gdje se sprema za novu sezonu. Tom prilikom je upoznao i slavnu američku glumicu Juliju Roberts te napravio selfie.

Mnogim zaljubljenicima u film je veliki san upoznati jednu od najpoznatijih američkih glumica, pa sigurno barem malo mogu zavidjeti Kaliniću.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.