Šef struke FK Sarajevo jasan

Musemić ima recept za Atalantu

Večeras će nogometaši FK Sarajevo u 2. pretkola Evropske lige odmjeriti snage protiv italijanske Atalante.

Večeras će nogometaši FK Sarajevo u 2. pretkola Evropske lige odmjeriti snage protiv italijanske Atalante.

Husrefa Musemića, šefa struke bordo tima, raduje što sve igrače ima na raspolaganju, te svi vjeruju da u Italiji mogu do pozitivnog rezultata, što bi bilo pravo čudo.

"Svjesni smo da je ovo za nas jako bitna utakmica i da je Atalanta uspješna ekipa. U svakom slučaju Atalanta je favorit, a mi ćemo se potruditi da odigramo što bolje, a za šta će to biti dovoljno ostaje nam da vidimo. Mi smo malo duže u pripremnom periodu nego što je to Atalanta i mnogo smo saznali o njima. Igraju jako kvalitetan fudbal, igraju agresivno, a to govore i njihovi rezultati prošle sezone. Mi ćemo igrati malo zatvorenije i nešto pokušati napraviti iz kontri te prekida", kazao je Musemić u najavi meča.

Večerašnji meč počinje u 20:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.