Gripa "pomaže" Sarajevu u Reggio Emiliji

Problemi za Gasperinija

Gripa "pomaže" Sarajevu u Reggio Emiliji

Sarajevo će sutra na stadionu Mapei u Reggio Emiliji odigrati prvi susret 2. pretkola Lige Evrope protiv Atalante.

Iako je Atalanta i dalje veliki favorit, trener Gian Piero Gasperini je naišao na probleme pred meč sa Sarajevom. Gasperini je tako na današnjoj press konferenciji saopštio da je će sutra biti lišen usluga dvojice fudbalera, Josipa Iličića i Rema Freulera.

Sada italijanski mediji prenose da je za izostanak iskusnog Slovenca, ofanzivnog veznog Iličića odgovorna gripa, a Gasperini je zbog sličnih problema ostao i bez sjajnog centralnog veznog Freulera.

Zbog izostanaka Gasperini je primoran napraviti nekoliko promjena u sastavu, a italijanski mediji sada pretpostavljaju da će Atalanta na teren stadiona Mapei istrčati u sljedećem sastavu:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Berisha - Toloi, Mancini, Masiello - Castagne, De Roon, Valzania, Gosens - D'Alessandro, Barrow, Gomez.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mali Memo
Neće im ni onaj gore pomoć.
6 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi