Bilo im je namijenjeno 2000 ulaznica, ali...

Na Koševu se očekuje 350-400 navijača Atalante

U četvrtak će na stadionu Asim Ferhatović-Hase biti odigran revanš meč 2. pretkola Evropske lige u kojem će snage odmjeriti Sarajevo i Atalanta.

Nakon 2:2 u prvoj utakmici, interesovanje za revanš je zaista ogromno i očekuje se sjajna atmosfera na Koševu.

Nju će svakako upotpuniti i gostujući navijači, koji su najavili svoj dolazak na naš najveći stadion. Prema informacijama s kojim raspolažemo, očekuje se između 350 i 400 navijača kluba iz Bergama.

Jučer je 200 ulaznica kupljeno od strane Italijana, kojim je bilo namijenjeno deset puta više karata (2000). Međutim, ne očekuje se da ih bude ni blizu toliko, saopšteno nam je iz PR tima Sarajeva.

Meč Sarajeva i Atalante počet će u 20:15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.