Foto: Instagram

Biber i Draugtinović u Doboju kod Kaknja

Mladost predstavila još dva pojačanja

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja je pretrpila značajne promjene u igračkom kadu od kraja prethodne sezone, a čini se da u ovom klubu još nisu završili sa dovođenjem pojačanja za novu sezonu.

Tako su kao novi igrači Mladosti predstavljeni mladi Edin Biber i Nemanja Dragutinović.

Biber, inače 19-godišnji centralni vezni, je u Mladost stigao iz omladinskog pogona Zrinjskog. Ovaj mladi fudbaler je prije dolaska u Zrinjski bio član omladinskih pogodna Željezičara i Olimpika.

Nemanja Dragutinović, također 19-godišnjak, iza sebe već ima značajno iskustvo u seniorskom fudbalu s obzirom da je ovaj krilni napadač uspio prikupiti 48 nastupa i postići 10 golova u Prvoj ligi RS. Dragutinović je u Mladost stigao iz zvorničke Drine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.