Minimalna pobjeda Igmana

Žerić obradovao Jusufbegovića

Samir Mlaćo

Nakon remija protiv Bosne iz Visokog nogometaši Igmana jučer su odmjerili snage sa NK Vitez, te slavili sa minimalnih 1:0.

Igman je meč počeo u sastavu: Kolak, Lukomirak, Đurić, Savinović, Mehić, Rodrigo, Žerić, Handžić, Kašić, Oglečevac i Klarić.

Nakon prvih 45 minuta mreže se nisu tresle, a jedini pogodak viđen je u 67. minuti kada Denis Žerić matira golmana Viteza i donosi svom timu pobjedu.

Žerić je ovog ljeta stigao u Konjic na posudbu iz FK Željezničar, te jučer obradovao šefa struke Igmana Nedima Jusufbegovića pred start nove sezone koji je zakazan za 11.08.

Igman će u prvom kolu ugostiti novog prvoligaša ekipu Goražda iz istoimenog grada.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.