Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Trener Željezničara nakon eliminacije

Odović: Imali smo nekih personalnih problema, bolja igra ne dolazi preko noći

Trener Željezničara Milomir Odović čestitao je Apollonu na zasluženom prolasku u 3. pretkolo Evropske lige.

Kiprani su večeras slavili sa 3:1, ali je utisak da je Željo odigrao bolje nego u prvoj utakmici na Grbavici gdje je izgubio sa 2:1.

"Čestitam treneru i ekipi Apollona na pobjedi i dobroj igri. Dugo su zajedno iskusni su, imaju tendenciju da igraju. Mi smo imali problema, ja sam tu tek dva dana, morao sam da promijenim pristup. Preferiram igru i posjed, da iz posjeda stvaramo šanse i postižemo golove", rekao je Odović, te dodao:

"Imali smo nekih personalnih problema, ali sve u svemu mislim da smo u ovoj utakmici ipak pokazali određen kvalitet i potencijal. Sigurno da ta bolja igra neće doći preko noći, moramo uporno raditi neke stvari da bi došli na željeni nivo".

Željezničar već u nedjelju igra novu utakmicu, ovoga puta na Grbavici protiv Zrinjskog u okviru 3. kola Premijer lige BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.