Potpisan jednogodišnji ugovor

Sloboda se pojačala, ljubimac publike se vratio na Tušanj

Novi nogometaš Slobode danas je zvanično postao Mirhad Mehanović.

Mehanović, koji je posljednjih godina igrao u Njemačkoj za niželigaške timove, odlučio je prihvatiti ponudu Slobode i vratiti se na Tušanj gdje je ranije boravio u eri Miroslava Ćire Blaževića.

Kako je saopšteno na stranici Slobode, Mehanović je sa tuzlanskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana.

"Sretan sam što se vraćam u Slobodu. Pratio sam rezultate i od srca sam se radovao svakom uspjehu. Tu sam proveo prelijepe trenutke i naravno da mi je sve to ostalo u srcu. S ponosom sam nosio svoju 95-icu i nadam se da ću se dokazati trenerima da ja to mogu i u budućnosti. Jedno je sigurno, uvijek ću ostaviti svoje srce na terenu i boriti se do kraja", kazao je Mehanović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da će tim napraviti dobre rezultate, zbog grada, navijača, kluba, a i samih sebe. Uopšte ne sumnjam u to jer vidio sam da ima dosta dobrih igrača u klubu. Poznajem već mnogo momaka i mislim da će to sve biti super."

Mehanovića inače krasi velika borbenost, čime je u prošlosti bio i osvojio srca navijača Slobode.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.