Nalić: Sarajevo dolazi na Tušanj da se iskupi nakon loše partije

Ignjatović i Zukić spremni za nedjeljni duel

Nalić: Sarajevo dolazi na Tušanj da se iskupi nakon loše partije

Emir Dindić

U okviru 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu na Tušnju se sastaju stari sportski rivali ekipe Slobode i Sarajeva. 

Tim povodom na Tušnju je organizirana press-konferencija gdje su se prisutnim novinarima obratili šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić i stameni defanzivac Nikola Vasiljević.

"Jako sam zadovoljan pristupom, te kako treniraju ovi momci, kao i visok nivo motivacije. Ako nastavimo, ovim tempom rezultati će brzo doći. Sarajevo je igralo tešku utakmicu, bilo bi jako dobro da su prošli. Oni će doći ovdje i tražiti oprost, nakon jedne teške utakmice, želeći da se iskupe, tako da nas očekuje izrazito teška utakmica. Što se tiče povrijeđenih fudbalera jedino na Terzića ne možemo računati, dok su sređeni papiri za Aleksandra Ignjatovića i Seida Zukića. Što se tiče stopera Ignjatovića, on bi mogao debitirati, da li u početnih jedanaest, ili sa klupe još uvijek nismo sigurni. Što se tiče Zukića, vidjelo se da je jako vrijedan momak, radne navike na visokom nivou, a da li će debitirati ostaje nam da vidimo. Početnih 11 još uvijek nismo odredili i vidjećemo ovih dana ko će na tom planu raditi", rekao je Nalić.

Stameni stoper Nikola Vasiljević zračio je optimizmom pred nedjeljni duel, ali također svjestan je da nas očekuje teška utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Došao nam je novi trener, vidi se da je čovjek ambiciozan, i da slušamo njegova uputstva. Nadam se da ćemo poslije dva nesretna poraza, konačno uspjeti da obradujemo našu publiku. Dobro smo radili na treninzima i moramo to prenijeti na teren u nedjelju.", rekao je Vasiljević.

Podsjetimo utakmica 3.kola Premijer lige između Slobode i Sarajeva na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 19:00 h.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi