Nekada igrao za mladu reprezentaciju BiH

Mladost dovela zanimljivo pojačanje: Stigao bivši igrač Celtica

Sjećate li se Bahrudina Atajića? Ovaj 24-godišnji ofanzivac je nekada slovio za nadu bh. nogometa, igrao je i za slavni Celtic, međutim njegova karijera se nije razvila onako kako se očekivalo.

U međuvremenu Atajić je igrao u Finskoj, Švedskoj i Litvaniji, a svoju karijeru sada će nastaviti u našoj zemlji, tačnije u redovima Mladosti iz Doboja kod Kaknja s čijim čelnicima je dogovorio saradnju. 

Atajić je već danas odradio i prvi trening s ovim premijerligašem, a u ekipi Mladosti će dodatno ojačati konkurenciju u navalnom redu, koji se nije pokazao kao efikasan s obzirom da u uvodna dva kola nije uspio da postigne niti jedan gol.

Atajić u Mladost stiže kao slobodan igrač. Posljednji angažman je imao u rodnoj Švedskoj, gdje je igrao za Landskrona BoIS koji se takmiči u drugom rangu tamošnjeg nogometa.

Vrijedi istaknuti kako je Atajič u prošlosti također bio i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.