Mladost predstavila još dva pojačanja
Foto: Instagram

Biber i Draugtinović u Doboju kod Kaknja

Mladost predstavila još dva pojačanja

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja je pretrpila značajne promjene u igračkom kadu od kraja prethodne sezone, a čini se da u ovom klubu još nisu završili sa dovođenjem pojačanja za novu sezonu.

Tako su kao novi igrači Mladosti predstavljeni mladi Edin Biber i Nemanja Dragutinović.

Biber, inače 19-godišnji centralni vezni, je u Mladost stigao iz omladinskog pogona Zrinjskog. Ovaj mladi fudbaler je prije dolaska u Zrinjski bio član omladinskih pogodna Željezičara i Olimpika.

Nemanja Dragutinović, također 19-godišnjak, iza sebe već ima značajno iskustvo u seniorskom fudbalu s obzirom da je ovaj krilni napadač uspio prikupiti 48 nastupa i postići 10 golova u Prvoj ligi RS. Dragutinović je u Mladost stigao iz zvorničke Drine.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi