Modrić dobija novi ugovor

Real uzvraća udarac: Inter se s ovom ponudom ne može nositi!

Real Madrid je spreman učiniti sve kako bi zadržao Luku Modrića u svom timu. 

Podsjetimo, Inter se u posljednje vrijeme sve više pominje kao naredna destinacija za Luku, a navodno je hrvatski fudbaler već dogovorio lične uslove, pa se samo čeka odgovor Reala.

Ipak, kako danas prenose španski i italijanski mediji, Real je odgovorio, ali taj ugovor se nikako neće svidjeti Interu. Naime, Florentinon Perez je spreman da ponudi nevjerovatnih 13 miliona eura po sezoni zas Modrića u novom ugovoru što je čak duplo veća plata od one koju ima sada.

Osim toga, ta cifra za tri miliona eura po sezoni nadmašuje ono što mu je Inter ponudio i što se Luki navodno svidjelo. Za sada se samo ne zna na koliko godina bi produženje bilo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.