Ništa od velike promjene

AS: Modrić donio odluku!

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić ostaje u Real Madridu, objavio je AS.

Modrić se danima povezuje s Interom, ali sve je izvjesnije da će ostati član Reala.

AS je objavio kako Hrvat neće napuštati sredinu.

"Luka je odlučio i ostat će u Realu. Uzdrmala ga je ponuda Intera koji mu je nudio četiri godine u Milanu i još dvije u Kini, ali iz izvora bliskih Modriću doznajemo da je u razgovoru s obitelji odlučio ostati u Realu. O tome se povjerio najbližim prijateljima", tvrdi AS.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu zarađuje šest i pol miliona eura po sezoni, dok mu je Inter nudio 10 i ugovor na šest godina, a u Realu ima još dvije godine važećeg ugovora.

AS je spreman da mu poveća platu i da ga dovede približno Garethu Baleu i Seriju Ramosu, koji imaju po 11 milionma u Realu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.