I u Rimu se prati otvaranje Premier lige

Romin admin ponovo briljira, ovaj put na udaru Manchester United

Romin zvanični Twitter profil je nepresušan izvor komičnih objava, a admin briljira i večeras iako se u Rimu ne dešava ništa previše bitno.

Ipak, u Rimu se prati prva utakmica nove sezone Premier lige između Manchester Uniteda i Leicestera.

Ne blistaju Crveni đavoli na Old Traffordu, ali su do vodstva uspjeli stići na samom otvaranju susreta. Nakon nešto više od jednog minuta igre jedan fudbaler Leicestera je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, pa je sudija Mariner pokazao na bijelu tačku.

Siguran izvođač najstrožije kazne je u 3. minuti bio Paul Pogba, a čim je Mariner pokazao na bijelu tačku "regovao" je Romin zvanični Twitter.

Nakon što je na zvaničnom profilu Premier lige objavljena informacija da je dosuđen penal za United iz Rome su sarkastično prokomentarisali: "Onda izgleda da nam se vratila Premier liga".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.