Zrinjski ponovo poražen

Miše: Imamo igru, ali nema ko da završi akciju

Samir Mlaćo

Zrinjski je večeras u Zenici upisao svoj drugi poraz ove sezone.

Plemići su poraženi sa minimalnih 1:0, a pružili su još jednu veoma blijedu partiju.

Presudio im je nekadašnji član Nermin Jamak, a medijima se nakon meča obratio šef struke Ante Miše.

"Čestitam Čeliku. Mi smo imali posjed, međutim jednu jedinu priliku smo tek stvorili na kraju. To je malo protiv Čelika u Zenici i Zrinjski mora puno bolje. Imali smo previše neraspoloženih igrača, željeli jesmo, ali nismo uspjeli u onom po što smo došli. Dosta je bilo grešaka u tranziciji, iz prekida smo dobili gol,  a samo smo ga i mogli dobiti tako", kazao je Miše.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači su nezdovoljni igrama Zrinjskog.

"Naravno da nisu zadovoljni, nisam ni ja. Zrinjski mora puno bolje, start nije kakav treba biti. Mi imamo igru do 16 metara, a onda nemamo igrača da završi akciju", dodao je hrvatski stručnjak. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.