Potvrđeno za SportSport.ba

Takmičarska komisija sutra donosi odluku o "slučaju Goralija"

Samir Mlaćo

Pobjednik duela između kakanjskog Rudara i Metalleghea biti će odlučen za zelenim stolom.

Naime, Kakanjci su slavili sa minimalnih 1:0, ali su iz Metalleghea uputili žalbu navodeći da je domaći nogometaš Adis Goralija imao tri žuta kartona, odnosno nije imao pravo nastupa.

Goralija je zaigrao, upisao 90 minuta, a Jajčani su uputili žalbu te očekuju da susret dobiju sa zelenim stolom službenim rezultatom 3:0.

Za SportSport.ba iz NS FBiH potvrđeno da će sutra u 11 sati biti održana vanredna sjednica Takmičarske komisije na kojoj će se razmatrati žalba prvoligaša iz Jajca.

Kako sada stvari stvoje, ekipa iz Jajca će prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba ovaj meč dobiti službenim rezultatom 3:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.