Povreda ramena

Sarajevo bez Šišića u vječitom derbiju

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva proteklog vikenda remizirali su na domaćem terenu protiv GOŠK-a (1:1) u okviru 4. kola Premijer lige BiH.

Sarajevo je bilo veliki favorit u ovoj utakmici, ali je GOŠK uspio da priredi iznenađenje i osvoji bod na koševu. Za bordo tim ovo je bio još jedan kiks u ovoj sezoni što navijači nisu baš prihvatili na najbolji način.

Igrači bordo kluba u narednom kolu igra veliki gradski derbi protiv Željezničara, a utakmica se igra u srijedu na Grbavici. Prema svemu sudeći Husref Musemić u ovoj utakmici neće moći računati na Aladina Šišića koji je u jako dobroj formi na početku ove sezone.

Šišić je zadobio povredu ramena na utakmici protiv GOŠK-a i kako sada stvari stoje neće stići da se oporavi do utakmice protiv Željezničara što će biti sigurno udarac za ekipu Husrefa Musemića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.