Za navijače FK Sarajevo obezbijeđeno 1573 ulaznica

U srijedu gradski derbi

Za navijače FK Sarajevo obezbijeđeno 1573 ulaznica

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo želi informisati svoje navijače i simpatizere, koji će podržati svoj voljeni klub na predstojećoj utakmici na Grbavici protiv Željezničara o pojedinostima vezanim za ulaznice.

Sarajevo će imati podršku na Grbavici, a klub je od domaćina dobio 1573 pojedinačne ulaznice za sektore B5 i B6 koje će se prodavati po cijeni od 10 KM isključivo u FAN SHOP-u FK Sarajevo, u ulici Maršala Tita 38b.

Ulaznice će biti moguće kupiti u utorak i srijedu. Utorak od 08:00 do 20:00 Fan Shop Maršala Tita 38b i srijeda 15.8 ( dan utakmice) od 08:00 do 15:00. Ulaznice će biti moguće kupiti samo uz pokaz lične karte, jedan navijač može kupiti jednu ulaznicu. Navijači Sarajeva neće biti u mogućnosti kupiti ulaznice ispred stadiona Grbavica na dan utakmice.

Predviđeno je da okupljanje navijača FK Sarajevo bude na Mostu Suade i Olge (Vrbanja most) u 16:30h a polazak na utakmicu u 17:15h. Ulazak na stadion za navijače FK Sarajevo biće moguć u periodu između 18 i 19 sati nakon čega se kapije za sektore B5 i B6 zatvaraju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da se radi o derbi utakmici i da se očekuje ispunjen stadion, policijske kontrole za ovu utakmicu biće dodatno pojačane a navijačima koji budu pod dejstvom alkohola ili narkotika neće biti omogućen ulazak na stadion. Stadion Grbavica nalazi se pod videonadzorom pa će tako svi eventualni izgrednici biti identifikovani i sankcionisani od strane pripadnika MUP-a KS.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Srle
ovo je hordama ispit ako budu pokusali demolirati bilo sta nerednih pet godina im zabraniti dolazak nece neko ulagati u stadion a neko rusiti i glumiti cetnike pogotovo sada kada je tu novi teren led reklame i umjetna trava sta su prije radili znamo
11 11
ratip irats
Ovo sto pisete je skroz netacno!! I gdje i u koliko se kupuju karte. Cak nije tacan ni broj karata!! Stvarno ste nekad vise nego smijesni...
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije