Juventus se pojačava

Stara dama dovodi Rabiota, no ne mijenja se Pjanićev sudbina

Adnan Beganović

Francuski vezni fudbaler Adrien Rabiot mogao bi napustiti redove PSG-a, a kao njegov novi klub sve više se spominje Juventus.

Prema pisanju francuskih i italijanskih medija Rabiot je odbio produžiti ugovor sa PSG-om koji mu vrijedi do ljeta naredne godine što u Juventusu pokušavaju iskoristiti.

Naime, Stara dama koja je i ranije pokazaivala interes za ovog 23-godišnjeg fudbalera navodno je spremna izdvojiti 20 miliona eura za Rabiota koliko zapravo za njega traži aktuelni francuski prvak.

Italijanski mediji napominju i da eventualni dolazak Rabiota ne znači odlazak Pjanića za kojeg se pretpostavlja da će u narednim danima potpisati novi ugovor sa Juventusom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.