Tresu se Apenini: Real Madrid poslao ponudu za Miralema Pjanića

Juve ga ne želi prodati

Tresu se Apenini: Real Madrid poslao ponudu za Miralema Pjanića

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ovog ljeta je meta raznih špekulacija oko toga da će napustiti Juventus. Pjanić je bio na meti Barcelone i Manchester Cityja, ali je Juve odbio da ga proda, no sada se u borbu za bh. veznjaka uključio i Real Madrid.

Barcelona je u nekoliko navrata pokušala ovog ljeta dovesti Pjanića u svoje redove, ali Katalonci na kraju nisu željeli platiti 80 miliona eura koliko su tražili u Juventusu. Nakon Barce interes za bh. igrača pokazao je i Manchester City, ali klub s Etihada nije poslao zvaničnu ponudu.

Kada se činilo da je sve završeno i da Pjanić ostaje u Juventusu jutros je Tuttosport objavio da je na adresu Stare dame stigla nova ponusa. Naime, Pjanića u svojim redovima želi vidjeti Real Madrid koji je spreman platiti oko 60 miliona eura za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Kraljevski klub je brzo djelovao i poslao ponudu za Pjanića, ali Juventus je ponovo odbio ponudu, te je i Realu poslao jasnu poruku da bh. igrač košta 80 miliona eura. Juve će sačekati kraj prelaznog roka, a ukoliko Pjanić ostane u Torinu onda će sa Starom damom potpisati novi ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić trenutno u Juventusu godišnje zarađuje 4,5 miliona eura, ali ukoliko produži ugovor do ljeta 2023. godine onda će dobiti povećanje plate, te će zarađivati dva miliona više.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanel Orucevic
Padosta cirkusa svaki dan ide u 10 velikana panemoze ni u juvetu supljak nemoze meda ni trcat on nemoze.Nikoga nece uzet dosta smijarija.
4 49
SEIKO
ČUJ TRESU SE APENINI, ZA OVU UBLEHU OD IGRAČA.PRAVOJ EKIPI SAMO SMETA.
7 36

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi