(Foto: EPA)

Tema je odlazak u Inter

Posljednji sastanak Pereza i Modrića

Midhat Šljivak

Hrvatski fudbaler Luka Modrić (32) ponovo će se danas sastati sa predsjednik madridskog Reala Florentinom Perezom.

Tema sastanka je samo jedna. Modrić silno želi preći u ekipu Intera i želi o tome razgovarati po posljednji put sa Perezom 24 sata pred završetak prelaznog roka u Italiji.

Modrić će pokušati da nagovri Pereza da ga pusti. Nema više želje za nastupima u Realu gdje je proveo proteklih šest godina karijere.

Večeras bi se već trebao znati rezultat ovog sastanka. Dosad je Perez bio neumoljiv u odluci da Luka nije na prodaju i vidjećemo da li će ga hrvatski fudbaler uspjeti da omekša.

Vjerovatno će biti potrebno pravo čudo da predsjednik Reala dozvoli odlazak još jedne zvijezde, posebno nakon što je klub ostao bez Cristiana Ronalda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.