Real do kraja mjeseca šopinguje u Londonu

Kreću po Alonsa

Real do kraja mjeseca šopinguje u Londonu

M. Šljivak

Madridski Real konačno bi do kraja prelaznog roka mogao i dovesti određena pojačanja.

Kako navode engleski mediji, Kraljevi će pokušati da dovedu lijevog beka londonskog Chelseaja Marcosa Alonsa.

Odlaskom Thea Hernandeza u Real Sociedad, Real je na lijevoj strani ostao samo na Marcelu i aktuelni prvak Evrope će pokušati da tu poziciju popuni Alonsom.

Do kraja prelaznog roka pokušaće da završe transfer. Uskoro će ponuditi zvaničnu ponudu Chelseaju, ali Plavci će se teško odreći fudbalera koji im mnogo znači.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alonso je prošle sezone bio ponajbolji igrač londonskog kluba i bio je rijetka svijetla tačka u očajnoj sezoni tima sa Stamford Bridgea.

Španac je karijeru počeo upravo u Realu, ali nikad nije dobio pravu šansu. Da li će na kraju ipak obući dres ekipe sa Santiago Bernabeua, vidjećemo do kraja mjeseca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meho
Jedino ako je tu da zamijeni Ronalda druge pozicije nema osim na klupi. Marselo je po mn definitivno cupava kopija roberta karlosa.Alonso mu ni ravan nije u defanzivi a Bgm ni ofanzivno.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi