Pregovori dvije strane traju

Adnan Zildžović preuzima Mladost? · Saznajemo

Samir Mlaćo

Nakon poraza od Širokog Brijega u srijedu Mladost iz Doboja kod Kaknja je ostala bez šefa struke. Naime, Nermin Šabić je odlučio da odstupi, a Dobojlije su nakon pet kola petoplasirana momčad lige sa samo dva osvojena boda.

Promjene su bile potrebne, a već sutra ovaj tim ovaj tim očekuje gostovanje kod Radnika iz Bijeljine. Mladost će u Bijeljini predvoditi Elvedin Beganović, a kako saznaje SportSport.ba glavni kandidat za nasljednika Nermina Šabića je Adnan Zildžović (48).

Zildžović je rođen u Brčkom, posjeduje UEFA Pro licencu, a skoro cijelu dosadašnju trenersku karijeru proveo je u Sloveniji, samo jedan period radio je i u Albaniji. Vodio je Krško, Krku, Belu Krajinu, Dravu Ptuj, Radomlje i albanski Bylis Ballsh.

Posljednji angažman imao je u NK Radomlje koji trenutno sa klupe predvodi bh. stručnjak Nermin Bašić.

Pregovori dvije strane trebali bi biti završeni danas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.