Poraz pokvario Isakovićev jubilej: Plakao sam nakon utakmice

Mladost u velikoj krizi

Poraz pokvario Isakovićev jubilej: Plakao sam nakon utakmice

Iskusni defanzivac Mladosti Aladin Isaković (33) jučer je obilježio svojevrsni jubilej.

Isaković je meču protiv Širokog Brijega u okviru 5. kola Premijer lige BiH upisao 100. nastup u dresu Mladosti, međutim jubilej mu je pokvario poraz koji je njegov tim pretrpio i produbio rezultatsku krizu.

"Mnogo sam tužan zbog rezultatske krize u kojoj se klub trenutno nalazi. Grb Mladosti je postao dio mene, ko to razumije, razumijet će i kako se osjećam", kazao je Isaković, pa dodao:

"Upisao sam stoti nastup u dresu Mladosti, plakao sam na terenu nakon poraza."

Inače, Isaković za Mladost nastupa od 2015. godine. Prethodno je u karijeri igrao još za Žepče, Čelik, Travnik, Vitez, njemački Heimstetten, te švicarski Frauenfeld.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi