Vezista ostaje u Laziju

Leonardo razočarao navijače Milana: Ništa od SMS-a

Tehnički direktor Milana Leonardo morao je razočarati navijače ovog kluba.

Obzirom da je danas posljednji dan prelaznog roka za Italijane, Leonardo je izašao pred javnost i odbacio tvrdnje pojedinih medija kako će njegov klub dovesti Sergej Milinković-Savića iz Lazia.

"Ne krijem da sam pričao sa njegovim agentom Kežmanom, ali od početka smo znali da je on za nas preskup zbog situacije sa UEFA-om i oko finansijskog fair playja. Zato je kod nas svaki dolazak povezan sa odlaskom", rekao je Leonardo.

Podsjetimo, za SMS-a su se zanimale i brojne druge ekipe kao što su PSG ili Juventus, ali očigledno je da će on ostati u Laziju i naredne sezone.

Podsjetimo, Milinković-Savić bi već sutra trebao biti u konkurenciji za tim kada Lazio u okviru 1. kola Serije A dočekuje Napoli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.