UŽIVO: Posljednji dan prelaznog roka u Italiji, SMS ostaje u Laziju!
Čekaju nas zanimljivi posljednji sati ljetne pijace

Do 18 sati se završavaju poslovi

UŽIVO: Posljednji dan prelaznog roka u Italiji, SMS ostaje u Laziju!

M. Šljivak

Danas se završava ljetni prelazni rok u Italiji.

21:54 - Mattia Sprocati novi je fudbaler Parme. Vezista je stigao iz Lazija. 

20:58 - Atalanta je zvanično potvrdila dolazak Ali Adnana iz Udinesea i odlazak Marca D'Alessandra u suprotnom pravcu.

20:21 - Zvanično: Ragnar Klavan novi fudbaler Cagliarija. 

18:59 - Simone Zaza novi fudbaler Torina. Iako je navodno već sve bilo dogovoreno sa Sampdorijom, Zaza je na kraju odlučio da potpiše za Torino. 

18:04 - Gervinho se i zvanično vratio u Seriju A i potpisao za Parmu. 

17:33 - Real Madrid ima namjeru tužiti Inter FIFA-i zbog toga što je direktno kontaktirao sa Lukom Modrićem bez njihove dozvole.

17:18 - I tehnički direktor Milana, Leonardo, je potvrdio kako od dolaska SMS-a neće biti ništa.

15:15 - Sergej Milinković-Savić ostaje u Laziju. Potvrdio je to trener ovog tima Simone Inzaghi. Srbin je imao nekoliko velikih ponuda, ali od odlaska nema ništa.

15:00 - Atalanta i Udinese su zamijenili igrače. Marco D'Alessandro i Ali Adnan promijeniće timove i igraće na posudbi do kraja sezone uz obaveznu kupovinu.

14:45 - Simone Zaza je izigrao Sampdoriju i odlučio je da potpiše ugovor sa Torinom. Čeka se odgovor Valencije koja se već ranije dogovorila sa Sampom, ali ništa nije potpisano.

14:35 - Frosinone se pojačao Joelom Campbellom iz Arsenala, te mladim Urugvajcem Joaquinom Ardaizom (19).

14:15 - Argentinac Mauro Burruchaga (20) tri godine će igrati u Chievu. Stiže iz River Plate, a radi se o sinu Jorgea Barruchage, nekadašnjeg reprezentativca Gauočosa.

14:00 - Veznjak Rome Maxime Gonalons odlazi na jednogodišnju pozajmicu u Sevillu.

13:40 - Interesantna vijest za bh. javnost. Povremeni reprezentativac BiH Mato Jajalo nalazi se jako blizu prelaska u Udinese

13:30 - Bez velikih transfera za sada. Ostalo je još nešto više od četiri sata do kraja prelaznog roka.

12:45 - Lazio je odbio ponudu Seville od 25 miliona eura, plus pet miliona eura bonusa za Luisa Alberta. Carlos Bacca je sa druge strane napustio Milan i zvanično je potpisao ugovor sa Villarrealom.

12:30 - Milan je službeno potvrdio dolazal Laxalta, ali i Samuela Castilleja.

12:15 - Parma je pokušala dovesti Yanna Karamoha iz Intera, ali fudbaler je odbio prelazak u ovaj tim.

12:00 - Napoli je u potrazi za napadačem. Tim sa San Paola mogao bi pojačati 36-godišnji Marco Boriello koji je posljednja opcija za ovaj tim nakon što su ih mnogi fudbaleri odbili.

11:55 - Zvanično: Diego Laxalt je novi igrač Milana!

11:50 - Claudio Marchisio nakon rastanka sa Juventusom karijeru vjerovatno nastavlja u MLS-u.

11:25 - Sampa je završila i dolazak defanzivca Lorenza Tonellija iz Napolija. On će na pozajmicu u tim iz Genoe.

11:15 - Valencia je prihvatila ponudu Sampdorije za Simonea Zazu od 14 miliona eura. Napadač bi ubrzo trebao potpisati ugovor.

10:50 - Napadač Arsenala Stephy Mavididi (20) blizu je prelaska u Juventus za dva miliona eura.

10:15 - Koffi Djidji stigao je u Torino na posudbu iz francuskog Nantesa. Na kraju sezone italijanski tim će imati mogućnost otkupa 26-godišnjeg defanzivca.

10:10 - Bivši igrač Rome Salih Ucan danas bi trebao postati novi član Empolija.

10:00 - Claudio Marchisio i Juventus su danas službeno raskinuli saradnju. Legenda Bianconera napušta klub nakon 25 godina.

9:10 - Estonac Ragnar Klavan je u pregovorima sa Cagliarijem. Fudbaler Liverpoola je na korak od ovog kluba, a košta će ih dva miliona eura.

8:50 - Roberto Soriano novi je član Torina. Stiže iz Villarreala na posudbu od milion eura do kraja sezone, a "Bikovi" će ga moći otkupiti za dodatnih 14 miliona narednog ljeta.

8:30 - Nekadašnji fudbaler Rome i Arsenala Gervinho (31) vraća se u Seriju A. On bi danas trebao postati novi igrač Parme.

8:10 - Udinese traži napadača. Prva želja im je Munir El Haddadi iz Barcelone za kojeg nude 12 miliona eura. Rezervne su opcije Haris Seferović i Gianluca Lapadula.

Potražite više informacija na temu Serie A:

7:30 - Počinjemo u Seriji B. Poljak Bartosz Kapustka iz Leicestera trebao bi postati novi član ekipe Beneventa. 

Očekuje se da tokom dana budu kompletirani dogovori koji su na korak od realizacije i sigurno će biti jako interesantno do 18 sati kada je krajnji rok za potpis fudbalera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbraco
Jb vas sms. Čuj sms?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti