Gostuju Chievu

Italijanski mediji otkrili kako će izgledati sastav Juventusa

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Italije ekipa Juventusa danas otvara novu sezonu Seriji A, a u okviru prvog kola izabranici Massimiliana Allegrija igraju na gostovanju protiv Chieva.

S velikim nestrpljenjem početak Serije A čeka se već nekoliko sedmica, a sve od trenutka kada je Cristiano Ronaldo potpisao za Juventus. Portugalac je nakon devet godina napustio Real Madrid i odlučio je da će Juve biti njegov novi izazov u karijeri.

Stara dama danas igra u Veroni protiv Chieva i jasno je da će željeti pobjedom otvoriti novu sezonu. CR je u centru pažnje jer se mnogi raduju njegovom debiju i sada je već jasno da će na terenu biti od prve minute. Prema pisanju italijanskih medija u startnoj postavi će biti i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Vjerovatni sastav Chieva: Sorrentino, Cacciatore, Tomović, Bani, Barba, Rigoni, Radovanović, Hetemaj, Birsa, Giaccherini, Stepinski.

Vjerovatni sastav Juventusa: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Khedira, Pjanić, Bernardeschi, Douglas Costa, Dybala, Cristiano Ronaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.